Sex på første date?

Kan man forvente at have sex på første date?

Du har fundet den perfekte date, personen har alt hvad du søger, og lidt til – derfor tænker du nok, skal vi mon have sex på første date? Først og fremmest skal du gøre op med dig selv, om du ønsker at have sex på første date – at ligge nøgen og blottet med et andet menneske er, for næsten alle, en meget intim og personlig ting. Har I aftalt at mødes til en tur i biografen, skal du ikke regne med at det sluttes af med hård sex på køkkenbordet i din kolonihave. Har I derimod aftalt at mødes til en gang “Netflix and chill”, og kan du mærke en gensidig fysiske tiltrækning hinanden imellem, også selvom I ikke har mødt hinanden endnu – så er chancen der for sex på første date.

Sex på første date – Nej tak!

Bestemmer du dig for, at du ikke vil have sex på din første date, kan det være en god idé at planlægge daten midt på dagen. (og uden for hjemmet) På den måde har du mulighed for at se den anden person an, og lære hinanden bedre at kende. I kunne eventuelt mødes på café eller til en gå tur i parken. Hvis du skal helgradere dig selv, så aftal med en ven eller veninde, at de skal ringe på et bestemt tidspunkt og “redde” dig fra din date. De kan komme med undskyldningen, at du skal hjælpe dem med en akut flytning eller noget i den dur.

Sex på første date – Ja tak!

Bestemmer du dig for, at gå efter sex på første date, kan du lægge ud med at skrive lidt frækt til din date, op til daten. Det kunne f.eks. være små søde og flirtende komplimenter eller nogle søde og sjove scorereplikker. Mangler du inspiration til gode scorereplikker, der virker? Så læs denne artikel:

Desuden kan det være en god idé, at planlægge daten på et tidspunkt som passer godt. Skal I have sex på første date, vil kl. 08:30 Mandag morgen være et dårligt tidspunkt, med mindre I selvfølgelig begge to er til hed morgensex.

Planlæg daten om aftenen eller i weekenden, og giv udtryk for at du synes der skal ske lidt mere.  Måske et glas rødvin efter biffen eller den klassiske “Netflix and chill, hjemme hos mig?”, det giver dig bedre chancer.

Pas på at du ikke får mere end sex på første date

En sidste og meget vigtig ting. Går du efter sex på første date, er det en god idé at tage nogle kondomer med. Du skulle nødigt ende med at få mere end sex på din første date. Antallet af personer med kønssygdommen klamydia, er i år på sit højeste. En undersøgelse viser, at hele 26 ud af 1000 unge mellem 15-29 år har på landsplan denne kønssygdom. Så husk kondom, og er du kvinde, så husk at tage nogle forskellige størrelser med.