Du har oprettet dig på en online dating site, uploadet dine tre skarpeste billeder og skrevet en profiltekst på niveau med den sidste bestseller fra Bog & Idé, og det er alt sammen en rigtig god start! Forarbejdet er gjort, nu starter det rigtige arbejde. Fordi man kan nemlig ikke forvente at finde en kæreste lige med det samme på en online dating site.

Start med at viske tavlen ren og pak dine fordomme væk, fordomme som f.eks.: Online dating er spild af tid, mænd tænker med det forkerte hovede, kvinder spiller kostbare, der er fyldt med falske profiler på online dating sider osv osv. Online dating virker, men det kræver lidt arbejde. Du melder dig jo heller ikke ind i et motionscenter og forventer at tabe 20 kg. uden at besøge centeret, vel? Jeg taler af erfaring, den strategi virker (desværre) ikke.

Få det bedste ud af online dating

Når vi taler adfærd, og ikke mindst væremåden på et online dating side. Der er stor forskel på om du er mand eller kvinde. De fleste mænd skriver en kort “Hej smukke” eller “wow hvor ser du godt ud i din bikini” besked og sender 30 ens beskeder af sted og håber på det bedste. Kære mænd, lad os prøve at se det fra en kvindes synspunkt. Hvordan ville i selv have det med at åbne jeres indbakke og se 100 af den slags beskeder?

Online dating virker, men det skal gøres rigtigt! Du går jo heller ikke hen til en pige i byen og sige “wow, jeg tror du ser godt ud i bikini”. Hvorfor ikke hellere give det dit bedste skud? Online dating handler nemlig også om at være opfindsom, unik og skille sig ud fra mængden. Start med at læse profilteksten (hvis de har en), se på deres interesser, i det hele taget – tænk dig om, og spørg ind til personen i stedet for at fokuserer udelukkende på udseendet.