Online dating bliver mere og mere populært

Online datingsider bliver mere og mere populære! netdating-eksperter.dk har fornyeligt lavet en detaljeret markedsanalyse. Den beskriver i grove træk, at det går godt for det danske online dating marked i 2017. Tinder tog efter deres lancering i 2012 det danske dating marked med storm, og domineret det efterfølgende i 2-3 år. Markedsanalysen viser derimod, at antallet af brugere på de danske datingsider nu igen er stigende, og at flere unge, såvel som gamle, kommer med på “dating vognen”.

Antallet af online dating brugere stiger

De vurdere at det samlede antal af aktive brugere, det nu er steget til ca. 545.000 medlemmer, på diverse danske datingportaler. Dertil kommer ca. 320.000 personer som søger seksuelle relationer på diverse sex portaler. Samlet set giver det et svimlende højt tal på næsten 900.000 personer, som hver måned søger en kæreste, den eneste ene, sex eller flirt, på de danske online datingsider. Sætter man det tal op imod de ca. 5.8 millioner mennesker vi er i Danmark, svarer det til, at ca. 15% af alle danskere aktiv benytter sig af online dating.

Det “grå guld” stormer frem

De seneste år er aldersspektrummet inde for online dating desuden blevet udvidet gevaldigt. Flere og flere yngre, kombineret med de lidt ældre, begynder at få øjnene op for online dating. Dette giver sig til udtryk ved, at den procentmæssige andel af personer under 25 år og over 50 år er i vækst. Markedsanalysen viser positive tal i denne retning, da hele 60% af alle 50-65-årige, faktisk, på den ene eller anden måde, har benyttet sig af internettet til partnersøgning.

Måske har folk fået øjnene op for at Tinder, ikke lige er stedet at finde den eneste ene? Hvem ved en ting er sikkert, det danske datingmarked er i vækst, for såvel betalte som gratis datingsider.