Betalt eller gratis dating – hvad skal du vælge?

Gratis dating mener vi, men med et lille twist

Gratis dating bliver mere og mere populært, hos den yngre og den ældre generation. Er du én af de få som stadig er flov over at benytte online dating, så lad vær’. En stor international dating side har netop foretaget en omfattende undersøgelse via deres Facebook-side. Undersøgelsen viser entydigt, at der ikke længere er det samme tabu omkring online dating, som det måske var førhen.

93% af dem som deltog i undersøgelsen svarede, at online dating er en god måde at møde sin fremtidige partner på.

Hvorfor betale for dating når der findes gratis dating?

Mange vil nok argumentere for, hvorfor man skulle betale for dating når man kan gøre det gratis f.eks. her på umeet.

Vi kan kun give jer kloge hoveder ret, dog med én enkel undtagelse.

Søger du noget meget niche præget, det kunne for eksempel være farmer dating, sports dating, handicap dating, golf dating, homo dating eller måske senior dating, så skal du i de fleste tilfælde betale. Grunden til dette er, at niche prægede dating sider som regel ikke har så mange medlemmer, sammenlignet med en stor normal gratis dating side. Derfor er niche dating siderne mere afhængige af, at medlemmerne betaler for at holde hjulene i gang.

Så vores konklusion må være, at søger du noget meget specielt og niche præget, så skal du i de fleste tilfælde punge ud. Er du derimod som størstedelen af dem som benytter online dating – så vælg en gratis dating side.

Med hundredvis af nye dating apps og dating sider hvert år, kan det svært at vide, hvor man skal starte.

Hvad er forskellen på de mange forskellige dating sider? Er du også i tvivl, kan du med fordel læse vores artikel omkring:

Gratis dating side, betalt eller freemium – hvad er forskellen?

Herunder et par andre gode artikler omkring det, at skrive en god profiltekst, gratis dating og en test af gratis dating sider.