Flere og flere benytter sig af gratis dating

Gratis dating boomer!

Søger man efter gratis dating ved en Google søgning får man (i skrivende stund 2019) ca. 7.300.000 resultater. Sammenligner man med f.eks. 2010 var antallet af resultater kun 900.000. Gratis dating apps og dating sider er langt fra en mangelvare i dagens Danmark, så hvorfor vælger så mange de betalte alternativer? Svaret kan være, at mange er af den opfattelse at gratis dating apps eller dating sider ikke fungerer. Kigger man bare 5 år tilbage var denne opfattelse ganske korrekt, da gratis dating sider af god kvalitet næsten ikke var til at finde, men sådan er det heldigvis ikke længere.

Hvad skal du være opmærksom på?

Som vi allerede har slået fast, findes der mange gratis dating sider og dating apps, desværre skal man stadig kigge sig lidt for! I de fleste tilfælde er gratis dating sider eller dating apps nemlig ikke andet end ringe kopier af de store betalte dating sider, kombineret med en stor procentdel falske profiler, ingen kundeservice og dårligt sikret.

Nu spørger du sikkert dig selv “hvad findes der så af gode gratis dating alternativer?”.

Svaret er ikke helt så simpelt, først skal du gøre op med dig selv om det skal være en såkaldt “freemium” eller helt gratis side du søger. Er du i tvivl omkring forskellen mellem de forskellige slags dating sider? Så kan du med fordel læse vores artikel:

Gratis dating, betalt eller freemium – hvad er forskellen?

Når du skal væge en gratis dating side anbefaler vi, at du ser efter et par ting. Opfylder dating siden nedenstående kriterier, er chancen for at du ender på en god gratis dating side, større.

Design:

Mange vil nok undre sig over hvorfor vi starter med design, men det giver faktisk god mening. Hvordan ser dating siden ud? Ligner siden noget som er fra 1999 og ser det “outdated” ud, ja så er chancen for at siden har mange aktive brugere, meget lille. En god tommelfingerregel er, at hvis siden er responsiv (dvs. at hjemmesiden automatisk tilpasser sig en smartphone eller tablet, uden du skal zoome frem og tilbage), så har du med stor sikkerhed fundet en dating side som er forholdsvis ny. Dermed ikke sagt at den har mange aktive brugere.

Aktive brugere:

Som vi lige har nævnt, er det selvfølgelig vigtigt at dating siden har mange aktive brugere, ellers er det spild af din tid. Her på umeet.dk deaktivere vi profiler som har været inaktive i mere end 30 dage, på den måde kan du altid være sikker på, at de profiler du ser har været aktive på siden inden for 30 dage eller mindre (for at aktivere sin profil og igen blive synlig i søgeresultaterne skal man blot logge ind igen). Kort fortalt, kig efter om der er mange aktive brugere på siden.

Reklame:

Kender du dating siden igennem en reklame, det kan være fra radioen, avisen eller på internettet, så er chancen for at siden rent faktisk er 100% gratis, meget lille. Marketing og gratis dating sider hænger næsten aldrig sammen – ganske simpelt fordi, det koster mange penge. Gratis dating sider eller apps har ikke budget til at lave store reklamekampagner. Så bare fordi du nødvendigvis ikke har hørt om dating siden i medierne så kan du sagtens give den et skud – lad ikke dette holde dig tilbage.

Mund til mund:

En god idé i jagten på en gratis dating side eller dating app, kan være at spørger sine venner og bekendte. Hvad bruger de selv, hvad har de af erfaringer eller hvad har de hørt om? Tit kan dette være den mest effektive måde at spare en masse tid og finde en god side, hurtigt.

 

Vi håber du er blevet lidt klogere på, hvad du skal se efter på en gratis dating side eller dating app.

Men først, så giv da lige os et skud?