Du er lige blevet single – hvad så nu?

Du er lige blevet single, og måske bære du nag, føler dig fri eller er bund ulykkelig. Mulighederne kan være mange, men én ting er sikkert, du er langt fra alene. Faktisk deler du denne status med over 1,6 million andre danskere, så fat mod, og smid dine Kleenex ud!

Det at være single, er nødvendigvis ikke negativt. Det er nu tid til at se muligheder, frem for begrænsninger. Du er blevet klar over hvad IKKE søger, men helt sikkert også bevidst om, HVAD du søger i en fremtidig partner. Måske lugtede din tidligere partner lidt for meget af sved, spillede for meget computer, eller gik i byen konstant. Men du savner måske de varme nætter, hvor det bare var jer to, en at dele hverdagen med, eller sommerfuglene i maven.

Du er lige blevet single – nu handler det om DIG!

En god start kan være, at du tager kontakt til dine nærmeste, og at du ikke sidder med det alene. Det er ofte en god idé, at få talt tingene igennem – nogle gange til døde. Husk på “hellere undvære end at nøjes”. Der er en grund til at personen er en eks! Ja, du er lige blevet single, men nogle gange bliver du nødt til at glemme hvad du føler, og huske på, hvad du egentligt fortjener.

Om du skal finde en ny i morgen eller om 1 år. det afhænger af meget af det breakup du har været igennem. Men én ting er sikkert, at komme hurtigt videre, er altid den bedste løsning, lige meget hvordan du vender eller drejer det. Om du kommer videre ved at finder dig selv og laver en god gammeldags selvransagelse eller om du dater en ny, og derved glemmer din eks, det er i sidste ende op til dig selv.

Lidt stof til eftertanke…

Tænk på, hvis du kan elske den “forkerte” så meget, hvor meget kan du så ikke elske den “rigtige” person?