Derfor virker online dating

Mange fordele ved online dating

Lad os først lige slå fast, online dating eller ej, så er det ikke altid lige nemt at finde kærligheden. Specielt ikke i vores moderne og stressede hverdag med job, skole eller uddannelse. Jeg tror alle vi har prøvet at gå i byen for at score, de fleste gange uden held. Det kan også være du har kastet dig ud i at flirtet med kassedamen i Netto, alle kneb gælder jo når man skal finde kærligheden. Andre har det måske svært med at møde nye mennesker uden at man kender hinanden lidt først. Det er mange grunde til at gratis dating virker og har så mange fordele!

Online dating tilbyder nogle helt andre muligheder end hvis du møder folk ude i den virkelige verden. Med online dating har du mulighed for, på meget kort tid, at kontakte og tjekke mange flere ud. En anden stor fordel er at du kan tillade dig at være kræsen og selektiv, du har jo god tid til at læse lidt om folk – før du tager kontakt til dem. Alt sammen i ro og mag med fødderne oppe på sofabordet.

Hvorfor er online dating blevet så populært?

Svaret er faktisk overraskende logisk – fordi det er nemt! Det tager 2 minutter at oprette en dating profil, og så er du i gang med online dating. Næsten alle dating sider har enten har en app eller er optimeret til både smartphones og tablets så du altid kan date, også imens du er på farten.

Kigger man bare  10 år tilbage var der mange fejl og nedbrud på online dating sider (specielt på gratis dating sider), heldigvis er tiderne skiftet. Mange danske dating sider er i dag så velfungerende og brugervenlige at alle kan finde ud af online dating. Tusindvis af nye singler opretter hver dag profil på de mange danske dating sider og apps, og intet tyder på at udviklingen vender i de kommende år, tværtimod.

Statistik viser at hvert 10. par fandt hinanden online i 2008, men seneste undersøgelser viser nu en helt anden statistik. Det tyder nemlig på at hvert 3. par idag finder hinanden ved online dating. For de flestes vedkommende på danske dating sider, men det kunne også være på debatfora, apps, Facebook eller andre sociale medier.

For bare 5 år siden var online dating et tabubelagt emne, det var ikke noget man snakkede højt om, sådan er det heller ikke længere. Det er blevet socialt accepteret, ja faktisk helt normalt at have profil på en eller flere dating sider, specielt når man lige er blevet single. Faktisk er det gået hen og blevet næsten mere unormalt, hvis man ikke har det. Så er det lidt en ‘no brainer’ at online dating er så populært blandt danskerne.

Der er ikke grænser for hvilke typer du kan finde online – og det kan sådan set også være lige meget – så længe du finder den eneste ene.