Vi er ikke som andre dating sider – 4 ting umeet gør bedre

Vores vision er at give alle vores medlemmer den ultimative dating oplevelse – GRATIS! umeet.dk, har helt fra begyndelsen været en 100% gratis dating side. Ikke bare indtil du har oprettet dig, eller indtil du vil læse beskeder fra andre – men en 100% gratis dating side, hele vejen igennem.

Derfor skal eller kan du heller ikke betale for noget på umeet.dk. Men vi adskiller os fra andre online dating sider på nogle andre parametre også, vi mener selv, at disse ting ikke blot gør os bedre, men også mere unikke. For at uddybe det lidt nærmere, kommer her 4 facts som gør os anderledes (og i vores øjne bedre), end vores konkurrenter.

  • Som den eneste dating side i Danmark, har hver profil en tidslinje. Den fungere ved at vise de seneste aktiviteter et medlem har foretaget sig. Det kunne f.eks. være, at de har godkendt en venneanmodning, tilføjet nye billeder, redigeret sin profiltekst og meget, meget mere.
  • På online dating sider falder man tit profiler som ikke har været online i flere måneder, nogle gange flere år. For at undgå dette, deaktivere vi alle profiler som ikke har været logget ind, i over 60 dage. Skulle profilen f.eks. efter 80 dage logge ind igen, bliver profilen på ny aktiveret og synlig på umeet.dk.
  • Fake medlemmer er desværre et problem på mange betalte, såvel som gratis dating sider. For at dæmme op for dette, har vi sat nogle forskellige parametre op som scanner efter mistænksom adfærd. Desuden er vores medlemmer gode til at trykke “ANMELD” på mistænksomme og potentielle fake profiler. Vi gennemgår dagligt alle anmeldelser, nye profiler, nye billeder mm. Vurdere vi at en profil er fake, bliver den øjeblikkeligt fjernet og blokeret fra siden.
  • Det sidste og vigtigste – umeet.dk er 100% gratis, og vil altid være det!